sâmbătă, 27 decembrie 2014

Cartofi copti cu ceapa si rozmarin


 Garnitura perfecta pentru curcanul de Craciun. De fapt, pot sa fie o garnitura perfecta pentru orice ocazie. Combinatia de arome o puteti schimba oricand. In loc de ceapa, untura si rozmarin puteti incerca unt, salvie si bacon sau usturoi si bacon sau orice va face fericiti.

Ingrediente:
1 kg de cartofi
1 ceapa rosie
2 crengute rozmarin
2 linguri untura de rata
sare
piper

Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii fierbem 6 minute.  Ii scurgem de apa si ii lasam sa stea 3 minute. Apoi ii punem intr-o tava impreuna cu ceapa rosie taiata pestisori, rozmarinul si untura de rata. Condimentam cu sare si piper si amestecam bine cu o lingura. Bagam tava in cuptorul incins la 190 de grade, pentru 30 de minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu