miercuri, 18 ianuarie 2012

Prajitura de ciocolata Diavoletto


Ingrediente:
165 g faina
85 g cacao
250 g zahar
250 ml zer sau lapte batut
1 lingurita bicarbonat de sodiu
125 g unt fara sare
2 oua batute
250 g fructe de padure

Amestecam faina, cacaua si bicarbonatul de sodiu intr-un bol. Adaugam zaharul.
Separat amestecam bine ouale, laptele batut si untul si apoi se adauga peste ingredientele uscate. Le amestecam cu mixerul la viteza mica timp de 3 minute si apoi la viteza maxima alte 3 minute, pana cand obtinem o compozitie fara cocoloase.

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie si dam prajitura la cuptor pentru 40, 50 de minute, la 180 de grade. O lasam sa se raceasca 15 minute, apoi o taiem in jumatate si o umplem cu crema de ciocolata sau de frisca.

Decoram prajitura cu fructe de padure.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu