Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie. Ganditi-va ca aveti in fata o farfurie cu muuulte coaste abia scoase din cuptor si tocmai ati insfacat cu mana o bucata crocanta si sticky ... muscati din ea cu pofta si sosul vi se prelinge pe degete si evident..pe toata fata. Can the day get any better?? Indiferent ce ati spune sunt convinsa ca tuturor va place senzatia produsa de niste coaste bine facute. So...reteta e dupa cum urmeaza
Ingrediente:
2.5 kg coaste de porc
o ceapa mare
6 catei usturoi
2 ardei iuti
60 g zahar brun
100 ml sos soia
500 ml ketchup dulce
50 ml sos chili
Tocam ceapa marunt si zdrobim cateii de usturoi si le punem la calit in putin ulei de masline.
Tocam fideluta ardeiul iute si pregatim sosurile
Adaugam ardeiul si zaharul peste ceapa.
Amestecam pana cand se topeste zaharul, apoi adaugam sosul sosul de soia, sosul iute si ketchup.
Le punem apoi intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le punem la cuptor pentru aproximativ 1 ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu