luni, 2 aprilie 2012

Salata cu ou si coltunasi cu branza de capra


Daca nu sunteti genul care sa mancati frunze de salata punct, atunci varianta asta cu coltunasi o sa fie clar pe gustul vostru. La mine functioneaza cu Liviu pentru ca doar asa il mai pacalesc sa se lipeasca si el de o leguma ceva.

Nu am poze pe etape, dar va povestesc. E simplu. Luam una bucata ou si il prajim in putin unt. Il asezam apoi peste niste salata verde sau de care vreti. Exista tot felul de combinatii la punga in supermarketuri. Salata trebuie asezanota insa cu sare, piper, putin otet, putin ulei de masline. Presaram si putina branza de capra peste.

Separat taiem niste patrate din aluat, le umplem cu branza de capra si le pliem in forma de triunghi. Ungem marginile cu putin galbenus si le sigilam cu furculita.Asezam triunghiurile intr-o tava cu hartie de copt pe ea si le punem la cuptor 25-30 de minute pana devin aurii si frumoase.

Asezam coltunasii langa salata si asta e tot.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu