luni, 21 mai 2012

Curry cu pui si cartofi


    Foarte bun chicken curry am facut sambata asta. Mirosea in bucatarie a vacanta in Asia si soare si lene pe sezlong in timp ce o tantita iti face masaj de relaxare si dinspre terasa de la doi pasi mai incolo vine aroma de yummy food de vacanta. Exact asa mirosea la mine in bucatarie si imi venea sa ma sui in primul avion si sa plec. Dar mult mai este pana acolo, din pacate.
Asa ca, ce sa zic, m-am multumit cu un curry facut cat ai zice Asia cu sos gata de folosit, cumparat de la raionul de chestii internationale din Auchan (care se dovedeste a fi extrem de bun). Si a iesit atat de bun ca salivez si acum numai cand ma gandesc.


Ingrediente:
4-6 pulpe de pui dezosate sau nu
sos curry
8 cartofi
2 salote
1 ceapa rosie
500 ml apa
100 ml lapte de cocos

Calim ceapa intr-o lingura de ulei.


Amestecam cu curry


Punem pulpele de pui deasupra si le mai lasam 1 minut pana sa completam cu apa.


Completam cu apa in functie de cat de gros sau nu vrem sa fie sosul. Cand incepe sa fiarba, punem si cartofii taiati cubulete.


Lasam sa fiarba acoperit inca 20 de minute. Turnam laptele de cocos la final si asta e tot.



Pofta buna!

Un comentariu:

  1. INVITATIE DE PARTICIPARE LA CAMPANIA "CLATIDIADA BLOGGERILOR CULINARI".
    Primii 70 de bloggeri care se inscriu la acest "drive test" al tigailor pentru clatite, primesc GRATUIT cate o tigaie pentru clatite marca Fissler.
    http://retete-de-mancaruri.blogspot.ro/2012/07/clatidiada-bloggerilor-culinari.html

    RăspundețiȘtergere