luni, 18 aprilie 2011

Biscuiti pufosi cu fulgi de ciocolata


Acesti biscuiti sunt tipul mai soft si nu crunchy... foarte buni si pufosi si cu chipsuri delicioase de ciocolata.

Ingrediente:
250 g faina
230 g unt
220 g zahar brun
100 g zahar
158 g smantana
2 oua
2 lingurite esenta vanilie
1 lingurita praf de copt
1 lingurita sare
o canita cioco chips


Amestecam intr-un bol faina, praful de copt si sarea.


Punem untul si zaharul intr-un bol si amestecam cu mixerul pana cand obtinem o consistenta pufoasa.


Punem vanilia si ouale, pe rand, amestecand de fiecare data.


Adaugam smantana si amestecam bine ca sa se incorporeze.


Adaugam faina si amestecam bine.


La final punem cioco chipsurile, amestecand foarte usor cu o lingura.


Asezam apoi cu lingura intr-o tava cu hartie de copt mai multe bile cam cat continutul unei linguri.


Introducem tava in cuptor la 170 de grade, pentru 15, 16 minute pana cand capata o nuanta aurie. Ii putem verifica cu un bat pentru a vedea daca aluatul este copt.




Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu