luni, 24 octombrie 2011

Cosulete de ciocolata cu mascarpone si lichior de portocale



Ingrediente:
100 g ciocolata neagra
140 g mascarpone
1 lingura lichior portocale
zmeura proaspata

Topim ciocolata in bain-marie si apoi, cat inca este calda, o intindem cu o pensula pe marginile hartiilor de cupcakes.



Le umplem apoi cu mascarpone, pe care il batem in prealabil cu putin lichior de portocale.



Le ornam cu zmeura si asta e tot.


Pofta buna!

3 comentarii:

  1. arata foarte bine, dar nu inteleg nu se da la cuptor? daca nu, ce rol are ciocolata din forme? as vrea sa stiu ca sa fac si eu vineri

    RăspundețiȘtergere
  2. nu trebuie date la cuptor. ciocolata se pune cu ajutorul unei pensule si se lasa sa se intareasca. nu dureaza mult. dupa care cosuletele obtinute se pot umple cu mascarpone.
    cand vrei sa degusti, tragi pur si simplu hartia de cupcakes si o sa vezi ca se decojeste se pe ciocolata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am inteles raman cosulete de ciocolata, superba ideea, multumesc ;)

      Ștergere