luni, 26 martie 2012

Bratwursti, salata de cartofi si onion rings



German style sunday ...late brunch, sa zicem.Super rapid, perfect pentru o dupa amiaza lenesa pe canapea la film sau o intalnire cu prietenii.

Ingrediente:
6 bratwursti
6, 7 cartofi
sos de maioneza
castraveti murati
patrunjel
1 ceapa mare
300 g faina
300 ml apa minerala
boia dulce
1 ou

Treburile sunt foarte simple. Spalam cartofii, ii curatam si ii taiem cuburi mai mari. Ii punem la fiert pentru 15-20 de minute, ii scurgem de apa, ii condimentam si apoi ii amestecam cu sos de maioneza dupa gust si patrunjel proaspat.

Bratwurstii ii taiem in jumatate, pe lungime si ii prajim in unt pe ambele parti pana cand capata o culoare maronie frumoasa.


Cat timp se prajesc bratwurstii, pregatim repede aluatul pentru onion rings, din 300 g faina, un ou, boia dulce si 300 ml apa minerala.


Amestecam totul cu telul pana cand scapam de cocoloasele formate. Taiem o ceapa mare in felii groase


pe care le impingem cu degetul ca sa obtinem cerculete, cerculete. Le punem in aluat si apoi le prajim 2, 3 minute in baie de ulei.


Le asezam langa bratwursti


cu salata de cartofi langa, castraveti murati (sau varza) si dupa gusturile mele...o ginger beer.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu