luni, 31 octombrie 2011

Supa de pui cu tortilla


Ingrediente:
6 pulpe de pui dezosate
2 conserve fasole rosie (de 400g)
1 conserva rosii intregi
3 lingurite usturoi pudra
3 lingurite boia dulce
1 lingurita chimen
 1 lingurita boia iute
2 ardei rosii
2 ardei verzi
1 ceapa
2 l supa de pui
1 l apa calduta
3 linguri malai
cateva tortilla
smantana



Incepem prin a condimenta pulpele de pui cu un amestec facut din usturoiul pudra, boia si chimen. Le asezam apoi intr-o tava si le stropim cu ulei de masline. 


Punem tava in cuptor si le lasam cca 30 de minute la cuptor, pana cand sunt facute bine.


Le lasam sa se raceasca si apoi le taiem in fasiute.


Taiem apoi legumele in cubulete mici si le calim in putin ulei de masline cca 8 minute.


Adaugam apoi carnea si rosiile, pe care le taiem in prealabil in 4.


Apoi fasolea rosie...


si supa de pui si lasam totul sa fiarba 30 de minute.
Cand legumele sunt fierte, dizolvam cele 3 linguri de malai in litrul de apa calduta si apoi adaugam in supa.


Lasam sa dea cateva clocote si asta e tot. Pentru servire, taiem cateva fasiute de tortilla si le adaugam in bolul de supa, o lingura de smantana si niste patrunjel.









Pofta buna!

2 comentarii:

  1. arata foarte bine! chiar trebuie incercata!

    o seara frumaosa :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata de parca ar fi venit cu avionul direct din Mexic (fara escala) :)

    RăspundețiȘtergere