DELICIOUS! Atat de delicious, ca dupa doua mese, nu a mai ramas nimic.
Aveti totusi in vedere ca trebuie sa fiti amatori de mancare picanta ca sa va placa supa gulas, pentru ca paprika este ingredientul cheie.
Ingrediente:
500 g carne de vita pentru tocana
2 cepe mari
2 cartofi mari
3 linguri pasta tomate
3 linguri paprika dulce
2 linguri ulei
2, 3 foi de dafin
1 lingura paprika iute
1 lingurita chimen
1 lingurita maghiran
1- 1,5 l supa de vita
piper
Prajim carnea, taiata cubulete mici, intr-o lingura de ulei.
O lasam pana cand capata o culoare maronie si se rumeneste bine, nu ca in poza mea, unde inca nu este gata. Scurgem apoi uleiul din tigaie si lasam carnea pe un prosop de hartie.
Punem o alta lingura de ulei in tigaie si prajim timp de 1 minut bobitele de chimen.
Punem carnea peste ceapa si chimen si mai lasam totul la foc mic pentru 2 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu