miercuri, 25 iunie 2014

Creier picant


Daca va place creierul, atunci reteta asta o sa vi se para o explozie de gusturi. Este king of all brains, credeti-ma! Si incercati, pentru ca sigur veti spune ca mine.

Ingrediente:
1 caserola creier
1 ceapa
4 catei usturoi
o bucata mica ghimbir
1 lingura pudra curry madras
1/2 lingurita pudra de chilli
2 linguri iaurt gras
putin coriandru/patrunjel
sare

Spalam creierul si il punem la fiert in apa cu pudra de curry madras. Il lasam sa fiarba pana cand devine mai ferm.


Il scoatem apoi pe o farfurie si il lasam deoparte sa se raceasca.


Intre timp curatam usturoiul si ghimbirul si le facem pasta in mojar. Tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei.

Cand ceapa se inmoaie, adaugam pasta de usturoi si ghimbir, iaurtul, pudra de chilli si putina sare si amestecam pana cand obtinem un sos.


 Peste el punem creierul taiat cuburi, amestecam si mai lasam foarte putin pe foc. Puteti completa cu apa in cazul in care sosul vi se pare prea gros.


La final putin coriandru tocat. Sau patrunjel daca nu gasiti coriandru. Nu seamana neaparat la gust, dar este bun si patrunjelul.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu