sâmbătă, 7 iunie 2014

Cartofi wedges, da' facuti de bunica


Asta este reteta bunicii mele, super rapida si foarte gustoasa de cartofi wedges, pentru care nici nu avem nevoie de mare lucru. 

Ingrediente:
700 g cartofi noi
sare
piper
boia

Prima data bunica a pus cartofii la fiert si i-a lasat cat sa nu se faca moi, ca de piure. Trebuie sa fie fierti ca pentru o salata. Apoi i-a curatat de coaja si i-a taiat in patru, pe lungime.
A pus uleiul la incins in ceaun si in el a presarat sare, piper si boia dupa ochi si dupa gust. A tavalit cartofii cateva minute, fara sa ii intoarca cu furculita sau cu . Asta ii strica. Daca vrei sa iti iasa buni, trebuie sa misti numai din ceaun, ca sa ii tot acopere uleiul.


Si cand aurii si frumosi, cu coaja crocanta si miez moale, sunt gata.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu