joi, 24 aprilie 2014

Masa de Paste de anul asta


Anul asta am stat foarte prost cu timpul alocat gatitului mesei de Paste, noroc ca am primit pachet de acasa. M-am simtit de parca venise Mos Craciun, pentru ca tot scoteam si tot scoteam caserole si pachetele si ma gandeam ce lucruri bune as putea sa fac cu ele. Daca nu se intampla asta, probabil mancam conserve, pentru ca eu carne de miel nu am mai gasit pe nicaieri, iar sambata cozile au fost interminabile pana si la magazinul de la coltul blocului. Deci noroc cu ai mei. Din cele primite am savarsit urmatoarele.
In primul rand un platou cu felii de jambon, muschiulet condimentat in doua feluri si sunca fiarta, toate de la Poiana Marului, de langa Brasov, proaspat facute si fara bazaconii bagate in ele. Plus niste telemea, cascaval si branza de burduf facute in casa.
A mai fost o Salata de hribi cu maioneza si usturoi, pentru ca i-am primit proaspeti.


Oua umplute, la care am frecat galbenusul fiert cu putina maioneza, mustar, sare si piper si am presarat ceapa verde maruntita.

Rosii lalele, dupa o idee vizuala imprumutata. Le-am umplut cu branza telemea frecata cu marar tocat si putina smantana. Cozile sunt din ceapa verde.

Apoi a fost friptura de miel impanata cu usturoi si slanina, cu salata de cartofi si ceapa verde.


Si la desert un  Brownie cheesecake.

 Pam pam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu