Nu cunosc multe persoane care sa se dea in vant dupa varza de Bruxelles. Daca este si cazul tau, iti propun sa incerci reteta asta. S-ar putea sa-ti schimbi pararea.
Ingrediente:
1 punga varza proaspata de Bruxelles
1 ceapa, tocata marunt
2 cuburi de unt
1 pachet bacon feliat
3, 4 linguri otet balsamic
1 lingura seminte de susan
sare
piper
Il scoatem si il punem deoparte.
In zeama lasata de bacon, calim ceapa. O lasam putin, cat sa se inmoaie, apoi adaugam varza spalata si taiata in doua. Punem capacul pe tigaie si o lasam sa se inabuse timp de 10 minute.
Luam capacul si adaugam otetul balsamic. Amestecam bine. Condimentam cu sare si piper. Amestecam. O mai lasam 2, 3minute si este gata.
La final presaram seminte de susan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu