Burgerul este perfect pentru duminicile cand vin prietenii in vizita, pentru o zi cu soare si gratar in curte sau pur si simplu pentru o zi oarecare cand ti se face din senin pofta. Varianta preferata de noi este cu branza si crispy onion, dar puteti face toate combinatiile care va trec prin minte. Deschideti frigiderul, vedeti ce aveti in el si incepeti sa testati.
Ingrediente:
500 g carne tocata de vita
1 ceapa
chifle de hamburger
branza topita
crispy onion
piper
Amestecam carnea tocata cu o ceapa tocata marunt, marunt si asezonam si cu sare si piper proaspat macinat. Pentru un gust interesant, puteti testa condimentul 7 pipere de la Abido. Il gasiti in majoritatea supermarketurilor la standul international.
Modelam burgerii si ii punem in frigider cca 20 de minute. Putem sa-i facem pe gratar sau la cuptor, dupa preferinte.
Cand carnea este gata, taiem chiflele in doua si le punem si pe ele 1 minut pe gratar, cat sa se rumeneasca putin.
Acum puteti sa va faceti burgerul cum vreti.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu