Ingrediente:
2 x conserva 400g porumb dulce
300 ml smantana lichida
1 l supa de legume
1 ceapa
1 cartof mare
cateva fire ceapa verde
branza Provolone
1 crenguta cimbru proaspat
1 lingura unt
1 lingura faina
sare
piper
Tocam ceapa marunt si o calim in unt, impreuna cu cimbrul.
Punem faina si amestecam bine ca sa nu se lipeasca de fundul cratitei.
Turnam smantana si amestecam bine cu un tel sau cu o lingura de lemn.
Punem si cartoful taiat cubulete si supa si lasam totul sa fiarba aproximativ 15 minute.
Acum sunt doua variante. Ori dati supa in blender, pentru ca totul sa se faca pasta si abia apoi puneti porumbul, ori lasati cartoful intreg asa cum este si puneti porumbul. Eu una am dat totul prin blender si abia apoi am pus si porumbul in supa.
Condimentati cu sare si piper si mai lasati supa la foc mic inca 10 minute.
La final puneti branza provolone data pe razatoare si ceapa verde taiata rondele.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu