Simplu si fara batai de cap. Am vazut-o pe Lorraine Pascale pregatindu-le intr-o emisiune si mi s-a parut prea usor sa nu incerc. Sunt lipicioase, gustoase si cu o nota asiatica care le da un extra chick.
Ingrediente:
12 pulpe de pui/ciocanele/mix de aripioare cu ciocanele
3 linguri otet balsamic
3 linguri sos de soia
2 linguri condiment chinezesc 5 spices
3 linguri de miere
6 linguri rase ketchup
1 catel de usturoi
cateva crengute cimbru proaspat
ulei de masline
sare
piper
1.Preincalzim cuptorul la 200 de grade.
2.Punem puiul intr-o tava.
3.Amestecam intr-un bol restul ingredientelor si punem sosul peste pui. Amestecam cu mainile pentru ca totul sa fie uniform acoperit.
4.Bagam puiul la cuptor pentru 30 de minute.
Asta e tot!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu