marți, 10 ianuarie 2017

Supa de pui cu ghnocchi si smantana


O supa delicioasa si rapida, pe care este pacat sa nu o testati. Copie dupa reteta restaurantelor Olive Garden.

Ingrediente:
2 piepti de pui gatiti
475 ml smatana lichida
900 ml supa de pui
1/2 morcov
1/2 ceapa apa
2 catei de usturoi
1 pachet gnocchi
1 lingura ulei de masline
1 lingurita cimbru
sare
piper

1. Tocati marunt ceapa, morcovul si usturoiul si caliti-le in uleiul de masline.
2. Tocati pieptul de pui si adaugati-l in tigaie, impreuna cu supa, smantana si cimbru. Asezonati cu sare si piper, aduceti la fierbere si apoi puneti si gnocchi. Fierbeti 4 minute si apoi reduceti focul si mai lasati supa inca 12 minute. Inainte de final, puteti pune si niste spanac in supa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu