Enchiladas de curcan, varianta gasita tot in revista Good Food. Este o optiune foarte buna pentru un brunch lenes de weekend, cu atat mai mult cu cat prepararea ei nu te solicita foarte tare.
Ingrediente:
500 g carne tocata de curcan
500 g carne tocata de curcan
1 ceapa
1 ardei galben
1 conserva de 400 g rosii tocate
1 conserva de 400 g fasole rosie
1 lingura zeama de lime
6 foi de tortilla
50 g branza Cheddar
Incingenti uleiul intr-o tigaie si prajiti carnea de curcan, ceapa tocata fin si ardeiul feliat timp de 5 minute.
In acest timp aveti grija sa maruntiti carnea bine cu o spatula sau o lingura de lemn. Adaugati rosiile si fasolea, dati mancarea in clocot si lasati-o sa fiarba 10 minute.
Adaugati zeama de lime si asezonati.
Ungeti un vas ceramic pentru cuptor cu putin ulei. Asezati o foaie de tortilla si puenti cu doua linguri de umplutura in ea. Rulati-o si impingeti-o in marginea vasului. Repetati cu celelalte foi. Daca va ramane umplutura, puneti-o pe marginea vasului. Radeti branza pe deasupra.
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade si lasati-o 15 minute.
Inainte de servire puteti presara coriandru si o lingura de iaurt.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu